Крайната цел е да се намали черната статистика. В момента

...
Крайната цел е да се намали черната статистика. В момента
Коментари Харесай

Гражданската отговорност: – 50% за изрядните, + 180% за нарушителите

Крайната цел е да се понижи черната статистика. В момента България е преди всичко по гибел на пътя в Европейския съюз. От началото на годината до момента у нас са станали 5530 тежки произшествия, с над 500 жертви и съвсем 7 000 ранени.

А до тежките произшествия най-често се стига поради лудо шофиране, неправилни маневри, лишаване на преимущество и каране в насрещното.

Заради тежки нарушавания от началото на годината до момента са дерегистрирани над 11 000 автомобила на водачи без брошура или след приложимост на алкохол и опиати. А издадените санкции минават 735 000. Толкова са издадените фишове, актове и електронни фишове.

В момента са застраховани към 3 млн. автомобила, което е 97 % от автопарка у нас.

И въпреки всичко близо 40 % от българите в никакъв случай не са сключвали застраховка. А тези за колите ни заемат съществена част от полиците, които сключваме, демонстрират данните на брокерите.

Заради липса на " Гражданска отговорност " до края на септември от системата на КАТ са дерегистрирани 856 000 автомобила. От тях 72 000 притежатели са платили полицата след насилственото прекъсване от придвижване на колите им.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР