Burgas24.bg. Бизнесменът с колоритния прякор Принца, който бе осъден от

...
Burgas24.bg. Бизнесменът с колоритния прякор Принца, който бе осъден от
Коментари Харесай

Киро Принца имал онкозаболяване, иска намаляване на присъдата! Вижте реакцията на вдовицата Стоянка

Burgas24.bg. Бизнесменът с колоритния прякор Принца, който бе наказан от Бургаския областен съд за убийството на готвача си Никола Колев на 7 години затвор, апелира и желае понижаване на присъдата. Той има искания и към размера на паричното обезщетение, което би трябвало да изплати на почерненото семейство – по 140 хиляди лева на вдовицата Стоянка и единия от синовете и 130 хиляди лева на другия наследник.

Според тезата, изложена от юрист Потеров, автомобилът, в който се намирал готвачът, изненадващо тръгнал обратно, блъснал Христов по ръката, в която държал револвера си и той неумишлено натиснал спусъка. Оръжието не било ориентирано към никого, само че при удара, треакторията на патрона се трансформирала и той попаднал в тялото на Никола Колев.

" Пред кого да показва предимство, като в този миг е изпращал гостите си? Съжалението му е откровено, клиентът ми е направил всичко допустимо да върне простреляния от оня свят – правил му е изкуствено дишане, удрял му е плесници “, изложи опитният правист.

Той стигна много по-далеч, обвинявайки вдовицата на убития и децата му, че не могли да потвърдят задоволителна обвързаност, с цел да претендират за сходно парично обезщетение.

" Те в никакъв случай не биха получили толкоз пари, в случай че Никола беше жив и те разчитаха на работата му. Това не е дело за замогване. Считам, че заслужено обезщетение би било на всеки да се даде по 50 хиляди лв. “, съобщи Потеров. Не по-малко надменно бе държанието на самия Кирил Христов.

" Не съм желал да става по този начин, това " умишленото “ не могат да ми го припишат. Настоявам съдът да ми понижи присъдата “, съобщи Принца, без да поглежда към фамилията на убития Никола.

Очаквайте детайлности и видео!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР