В рамките на Академията се проведоха и няколко състезания за

...
В рамките на Академията се проведоха и няколко състезания за
Коментари Харесай

Георги Боянов: Благодарен съм за старанието и дисциплината на всички деца, взели участие в академията


В рамките на Академията се организираха и няколко надпревари за самостоятелни умения, пукотевица и “едно на едно ”, в които се отличиха състезатели от цяла България. На финала децата получиха своите дипломи и страхотни награди, предоставени от спонсорите на събитието: Дентална клиника “Медикал Дент ”, верига спортни магазини “Спорт Депо ” и Лидл България.
 Един по-различен подготвителен камп Един по-различен подготвителен камп
Спортният управител на Академията - Георги Боянов, показа следното:

„ Щастлив съм от поканата на Консултантска къща “Дарби ” да осъществяваме първата по рода си Баскетболна академия и съм очарован от професионализма, с който я проведоха. Опитът и партньорските взаимоотношения с задгранични междинни учебни заведения, колежи и спортни скаути и сътрудници ще разреши огромна част от нашите участници да се осъществят в Америка, Англия, Испания и Италия.

Изключително съм признателен и задоволен от отдадеността и високото равнище на работа на утвърдилите се български треньори - Александър Алексиев, Кристияна Върбанова, Михаил Капитанов и Янчо Янков, както и на американските и британските им сътрудници.

Искам особено да обърна внимание на страхотните деца, които взеха присъединяване. Всички те бяха доста старателни и дисциплинирани, за което съм признателен, както на тях, по този начин и на техните родители. Преподавателите по британски език бяха изключителни експерти и макар спецификата и терминологията в нашия спорт съумяха да оказват помощ оптимално на участниците в Академията да напреднат в езиковата си подготвеност. Благодаря на нашите спонсори, които зарадваха всички спечелили и участници.

С неспокойствие чакам идващото издание на Баскетболна академия „ Дарби ” и към този момент имам нови хрумвания, които ще се веселя да осъществяваме ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР