От кога неморалното стана нормално и от кога пиянските изцепки

...
От кога неморалното стана нормално и от кога пиянските изцепки
Коментари Харесай

Кога неморалното стана нормално или какъв пример даваме на подрастващото поколение?


От по кое време аморалното стана обикновено и от по кое време пиянските изцепки и безвкусните смешки, споделени във фейсбук, влизат в графата " персонален живот "? Едва ли някой щеше да разбере, че върху тортата на госпожа Стоянова се мъдри неестествен член, в случай че тя сама не бе решила да се похвали. Чрез профила си в обществената мрежа, където поддържа връзка с възпитаници и родители. И няма значение дали палавата украса е нейна хрумка или безвкусна смешка от приятелки – точно нейно обвързване е да опази персоналното си пространство и престижа си.

Никой няма за цел да внушава псевдоморал и да се прави на по католик от Папата. Всеки (в избран стадий от живота си) е сглупявал да показа нещо несвоевременно или компрометиращо с приятелите си в обществената мрежа. Но когато в ръцете ти е поверено най-ценното – възпитанието на идните генерации, нямаш право да ставаш за смях.

Всички вие, които скочихте да защитавате почтените женици, в чийто ненарушим персонален живот се бъркаме по този начин безочливо, поставете се за момент на тяхно място. С какви очи щеше да огледа госпожа Стоянова учениците си, които в дребното междучасие се заливат от смях, гледайки фотографията с пениса? Какъв престиж ще има госпожа Милена Сталева пред младежите, на които преподава, откакто всички са я видели да седи върху коляното на собствен възпитаник и да слага ръка в скута му? Колкото и огромни експерти да са, надали самите те ще имат комфорта да правят отговорностите си и да основават хора, един път посочили се в тази светлина.

И не на последно място! Възмущаваме се, че 13-14-годишни хлапачки с впити панталонки пият алкохол, пушат цигари и гордо се пъчат с " подвизите си " в обществените мрежи. Дразним се на лолитки като Сузанита, които парадират с разюздения си метод на живот. Дали единствено родителите имат виновност за държанието им или подрастващите не имитират това, което виждат във фейсбук? Включително и от своите пореподаватели...
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР