Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз (БФС) наложи забрана за

...
Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз (БФС) наложи забрана за
Коментари Харесай

Берое получи забрана за картотекиране на нови футболисти

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз (БФС) наложи възбрана за картотекиране на нови футболисти на Берое на всички равнища.

Наказанието влиза в действие от датата на сезиране и ще важи до последващо решение на ФИФА.

" За наложена административна глоба на ПФК " Берое " гр. Стара Загора, възбрана за вписване на нови играчи в интернационален проект, според решение на Дисциплинарната комисия към ФИФА, както и сезиране на ДК при БФС от Дисциплинарната комисия на ФИФА от 25.04.2024 година, на съображение чл.71, ал.1, б. г/ от Директива за птиците /2023/2024/ – ДК постанова възбрана за картотекиране на нови футболисти на ПФК " Берое " гр. Стара Загора на всички равнища влизащо в действие от датата на сезиране. Забраната е в действие до последващо решение на ФИФА ", гласи изказването на БФС.

Информацията стана ясна, откакто от БФС оповестиха листата със глобени лица и клубове, след последния кръг в Първа лига.

По-рано през днешния ден от Левски по време на Вечното дерби. " Сините " чакаха играчът да получи солидна глоба. Нападателят бе осъден с санкция в размер на 1 250 лв. и ще пропусне полуфинала-реванш за Купата на България против Ботев Пловдив поради насъбрани пет жълти картона.

ЦСКА получи санкция от 9000 лв. след столичния конфликт. Клубът бе предизвестен с отнемане от домакинство. Наказанието на Левски възлиза на 5000 лв., а клубът би трябвало и да възстановят вредите на Националния стадион " Васил Левски ". Черно море получи най-голямата санкция - 9 300 лв. след мача с Локомотив Пловдив.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР