Дискусии относно изпращането на военна помощ за Украйна в рамките

...
Дискусии относно изпращането на военна помощ за Украйна в рамките
Коментари Харесай

Благовест Белев, ПП: Най-реалистично е да помогнем на Украйна със средства за самоотбрана – каски, бронежилетки, екипировка

" Дискусии по отношение на изпращането на военна помощ за Украйна в границите на обединението към момента не са водени. Цивилизованият избор, който би трябвало да направи нашата страна, е да помогнем с каквото можем ". Това сподели в студиото на NOVA депутатът от " Продължаваме промяната " и зам.-председател на комисията по защита с Народното събрание Благовест Белев.

По думите му България преди всичко би трябвало да отбрани своята сериозна инфраструктура. " На този стадий е най-реалистично да помогнем със средства за самозащита – каски, бронежилетки, екипировка ", посочи националният представител като акцентира, че са в ход няколко плана за превъоръжаване на Българската войска.

" Проектите, които се осъществят от Министерството на защитата, подсказват къде имаме потребност от попълнения – самолети, 3D радари, бойна машина на пехотата ", сподели още Белев.

Депутатът от Политическа партия разяснява вчерашната акция на спецпрокуратурата, която се организира против " агентурна съветска диаспора " в ДАНС.

" Силно се надяваме Специализираната прокуратура да си прави съзнателно работата и акцията е плод на предпочитание на добросъвестни прокурори да си свършат работата. Това е мое и на нашата парламентарна група мнение ", сподели Белев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР