Дискретната и силно вярваща Мишел Болсонаро - бъдещата първа дама

...
Дискретната и силно вярваща Мишел Болсонаро - бъдещата първа дама
Коментари Харесай

Дискретната и силно религиозна Мишел Болсонаро става първа дама на Бразилия

Дискретната и мощно вярваща Мишел Болсонаро - бъдещата първа дама на Бразилия, до момента оставаше в сянка, само че след избирането на брачна половинка й Жаир за президент на страната ще се наложи да излезе на ярко.

Мишел де Паула Фирмо Рейналдо, 36-годишна бразилка, и 27 години по-възрастният Жаир Болсонаро се срещат през 2007 година в Народното събрание - той е народен представител, а тя работи като секретарка. Двамата бързо подхващат любовна връзка и Жаир Болсонаро предлага на младата жена да работи с него. В последна сметка се стига до брак. Тогава обаче Мишел напуща работа поради закона против шуробаджанащината.

Два пъти женен и развеждан, Жаир Болсонаро към този момент има четирима синове. Новото семейство дава живот на щерка - Лаура; някогашният армейски капитан, великодушен на женомразки обиди, декларира един път, че я заченал "в миг на уязвимост ".

Известна със скромните си усети, младата жена показа един ден пред аудитория, че се е научила "да не отхвърля никому храна и вода " и през част от времето си поставя грижи за хора с увреждания. За тази цел тя е усвоила да вземем за пример езика на жестовете.

В едно от дребното си изявленията по време на акцията декларира, че би желала да взе участие във "всички вероятни обществени дела ". "За мен е предопределение да подкрепям хора с увреждания, глухи. Изпълнена съм с любов към тази общественост ", изяснява тя.

Нейният гальовен глас контрастира с военните навици и крайнодесните възгледи на мъжа й, който непроменяемо приказва с любов за своята русокоса, извънредно вярваща жена - вярваща до такава степен, че съгласно в. "Фоля де Сао Пауло " на сватбата им през 2013 година нямало нито поканен оркестър, нито групи за танци самба.

Тя на собствен ред не пести похвалите за тогавашния армейски капитан, спечелил в неделя безапелационна победа на втория тур от президентските избори против претендента на левицата Фернандо Адад.

Жаир Болсонаро "е хуманен, милее за хората, приказен е; който споделя живота му - знае какъв е той ", споделя младата жена във видеозапис, публикуван от един от синовете на новоизбрания държавен глава.

Мишел - майка на 16-годишна щерка от предходен брак и на дребната Лаура, през днешния ден на 8 години - е жена с темперамент съгласно бразилските медии.

"Не им е елементарно с нея. Тя постоянно стои зад тила им. Болсонаро споделя, че щом тя поеме нещата в свои ръце и се сдърпа с дъщерите си, той не се меси, тъй като го е боязън ", разяснява евангелският свещеник Силас Малафая - фамилен другар и поддръжник на двойката, представен на уеб страницата G1 от групата "Глобо ".

Жаир Болсонаро е католик, само че това не му пречи да съпровожда отвреме в точния момент брачната половинка си в баптистката черква, която тя посещава в неделя.

След успеха на Жаир Болсонаро двамата ще би трябвало да изоставен огромната си къща в Рио и да се настанят още веднъж в столицата Бразилия - само че този път им предстоят надалеч по-важни задължения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР