Discovery Science, домът на винаги жадните за знания и единствената

...
Discovery Science, домът на винаги жадните за знания и единствената
Коментари Харесай

Discovery Science отбелязва световния ден на науката с поглед към бъдещето и ексклузивно VR преживяване

Discovery Science, домът на постоянно жадните за познания и единствената световна мрежа, отдадена напълно на чудесата на науката, афишира поддръжката си на Световния ден на науката за трета поредна година. Ежегодната самодейност на УНЕСКО се организира на 10-и ноември, с цел да усили осведомеността по отношение на изгодите на науката в международен мащаб.

Тази година Discovery Science показва провокиращата мисълта акция: „ ПРЕДСТАВИ СИ БЪДЕЩЕТО “, концепцията на която предизвиква публиката да намерения за света на науката и технологиите през идващите 30 години и по какъв начин двете промишлености ще заемат съществена роля в развиването на човечеството.

За да означи Световния ден на науката, Discovery Science ще излъчи извънредно 360-градусов VR скок с парашут на Фейсбук страницата си - Your Discovery Science, както и на уеб страницата на медията. Благодарение на партньорството си с Армейската асоциация на парашутистите, свободният скок ще държи феновете на ръба на местата им, до момента в който гледат по какъв начин двама парашутисти се приземяват на голяма площадка с логото на Discovery Science. Зрителите ще могат да се потопят в света на науката зад скока посредством биометричен мониторинг на парашутистите, възложен от Adidas MiCoach Elite Team System. Ексклузивни фрагменти зад кулисите също ще бъдат налични на уеб страницата на Discovery Science, а 2D версия на видеото ще бъде излъчена по линеен канал.

Discovery Science е в развой на основаване на къс документален филм, който ще показа концепцията на акцията „ ПРЕДСТАВИ СИ БЪДЕЩЕТО “ в YouTube. Партньори на акцията са английският изобретател Колин Фърз, Джеймс Киркам, общоприет стратегически шеф на футболния YouTube канал Copa90 и геймърът от Yogscast Марк Търпин. Те ще покажат по какъв начин технологиите и нововъведенията ще се отразят на тяхната работа в бъдеще. Зрителите ще бъдат насърчени да споделят своето мнение по отношение на догатките им в обществените мрежи, употребявайки хаштагпвете #ImagineTheFuture и #WorldScienceDay .

Марк Търпин, изпълнителен шеф и продуцент на наличието на Yogscast разяснява: „ Мисля, че геймингът има ярко бъдеще. Благодарение на развиването на технологиите, той може да завладее недостижими до този миг територии. Най-хубавото нещо по отношение на VR технологията е, че тя демонстрира игрите по по-добър метод, в сравнение с телевизионния екран и по този начин в действителност можем да се потопим в прекарването. “

За да даде уместно начало на празника в седмицата преди Световния ден на науката, (от 3-ти ноември, четвъртък до 9-и ноември, сряда), Discovery Science ще показа особено програмно наличие, покриващо разнородни новаторски жанрове: цивилизация, превоз, Космос, роботика, крайни метеорологични условия, медицина и околна среда.

На Световния ден на науката, 10-и ноември, феновете ще се насладят на селекция от футуристични стратегии, дружно със специфичната премиера на „ Юпитер: Близка среща от 21:10 ч. по Discovery Science. Документалният филм изследва дали Юпитер може да разкрие тайните на основаването на Земята и по какъв начин се основава галактически транспортен съд, който да устои на токсичната композиция от радиация и мощна турбуленция. Моментът на истината най-сетне настава след 5-годишно пътешестване. „ Юпитер: Близка среща “ дава просторен взор над невижданото, удивително и рисково пътешестване на Джуно – извънредно предпазеният галактически транспортен съд на НАСА по време на пътешествието му до най-голямата планета от Слънчевата система.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР