Дирекцията за национален строителен контрол ще обжалва съдебното решение по

...
Дирекцията за национален строителен контрол ще обжалва съдебното решение по
Коментари Харесай

ДСНК ще обжалва отмяната на строежа на „Златен век“

Дирекцията за народен строителен надзор ще апелира правосъдното решение по проблема със постройката " Златен век ", оповестиха от ДСНК.

На 2 август в дирекцията публично е получено решението на Софийския административен съд, с което се анулира заповедта за прекъсване на градежа на компания " Артекс ".

" Дирекцията за народен строителен надзор ще апелира решението на Софийския административен съд пред Върховния административен съд в най-кратък период. " - се споделя в известие на ДСНК, публикувано до медиите.

Междувременно министър председателят Бойко Борисов заяви във Facebook, че персонално е разпоредил държавните органи да подхващат обжалване на решението за " Златен век ".

" В диалог с районния министър Петя Аврамова разпоредих държавните органи неотложно да подхващат дейности по обжалване на решението на съда по проблема със постройката " Златен век " в София. Министър Аврамова беседва с управлението на ДНСК, която е способената институция, която може да нападна решението още веднъж в съда. Преди минути бях осведомен, че е основана цялостна организация и процедурата по обжалване ще бъде задействана още при започване на идната седмица. " - написа Борисов в обществената мрежа. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР