Дирекция Вътрешна сигурност на МВР и спецпрокуратурата провеждат акция срещу

...
Дирекция Вътрешна сигурност на МВР и спецпрокуратурата провеждат акция срещу
Коментари Харесай

Имотните измамници в София прехвърляли имоти от починали лица

Дирекция " Вътрешна сигурност " на Министерство на вътрешните работи и спецпрокуратурата организират акция против имотни измами в София. Според източници на Българска национална телевизия все още са арестувани шестима души, сред които има служители на реда, частни правосъдни реализатори и чиновници на ГРАО.

Източници от следствието настояват, че уличената група е фалшифицирала документи и по този метод е присвоявала парцели. Към този час тече брифинг.
Сийка Милева, представител на основния прокурор: Когато лицето почине, служителят на работа ГРАО издавал неистинско уверение за подписан цивилен брак на член от групата с умрялото лице. По този метод той ставал действителен правоприемник на парцелите му. Установени са случаи, в които участниците на ОПГ, посредством потреблението на неистинен документи, изтегляли и всички налични сметки по банковите сметки с титуляри умрелите лица. От извършените дейности по следствието към сегашния миг са открити случаи на трансферирани парцели от 15 умряли лица.  Министерство на вътрешните работи и спецпрокуратурата организират акция против имотни измами в София Министерство на вътрешните работи и спецпрокуратурата организират акция против имотни измами в София
Дирекция "Вътрешна сигурност " на Министерство на вътрешните работи и спецпрокуратурата организират акция против имотни измами в София, научи "По света и у нас ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР