Директорите Паоло Малдини и Звонимир Бобан ще оберат основните негативи

...
Директорите Паоло Малдини и Звонимир Бобан ще оберат основните негативи
Коментари Харесай

Заредените дула в Милан сочат към легендите

Директорите Паоло Малдини и Звонимир Бобан ще оберат главните негативи поради слабия старт на Милан през този сезон. В момента притежателите от „ Елиът Мениджмънт” организират подробен разбор къде се корени пагубното показване на „ росонерите”.

Милан сега изживява най-слабия старт на акция в калчото от 1938 година насам, откакто загуби 4 от откриващите си 6 мача. Според „ Гадзета дело спорт” последният дуел на отбора – безапелационната загуба с 1:3 вкъщи от Фиорентина – е бил следен от Гордън Сингър, един от огромните шефове в „ Елиът”. Макар че американецът не е провел персонална среща с Малдини или Бобан след мача, се твърди, че точно двамата някогашни играчи на „ росонерите” са отнесли същото количество упреци, колкото и наставникът Марко Джампаоло.

Двамата получиха пълномощия да градят бъдещето на Милан след огромното вътрешно преструктуриране, случило се през лятото. То докара до разлъка с предходния състезателен шеф Леонардо и треньора Дженаро Гатузо.

На този стадий „ Елиът” ще се въздържат от по-крайни ограничения, защото към момента имат религия, че летните покупко-продажби и нови играчи ще се окажат удачни. „ Гадзета дело спорт” обаче твърди, че Малдини и Бобан скоро ще бъдат сложени под риск, в случай че обстановката не се усъвършенства фрапантно.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР