Директорът по разпространението на руския пропаганден канал RT Антон Кузнецов-Красовски

...
Директорът по разпространението на руския пропаганден канал RT Антон Кузнецов-Красовски
Коментари Харесай

Чудовищно: Директор на пропагандната RT предложи в ефир да се давят и горят украинските деца

Директорът по разпространяването на съветския агитационен канал RT Антон Кузнецов-Красовски провокира скандал в цивилизования свят, откакто съобщи, че украинските деца е трябвало да бъдат давени в река Тисина, поради заявки, че родината им е окупирана от „ москалите “, както нарицателно назовават в Украйна руснаците.

Видеото притегли вниманието на журналистката на The Daily Beast Джулия Дейвис и стана причина украинският външен министър Дмитро Кулеба да изиска възбрана на телевизионния канал RT по целия свят, написа.

Скандалният диалог става сред Кузнецов-Красовски и съветския националистически публицист Сергей Лукяненко. Малко преди сюжета с давенето, шефът по разпространяването на канала, чийто шеф е кремълската пропагандистка Маргарита Симонян, „ опровергава “ информацията на Организация на обединените нации за случаите на разпределяне на виагра на бойците с цел да изнасилват украинките, като споделя, че украинските дами биха си дали и парите за заравяне, с цел да ги изнасилят руснаците. И подмята топката с думите „ на мен ми се коства, че украинците постоянно са ненавиждали руснаците “, при което роденият през 1968 година фантазьор Лукяненко се сеща, по какъв начин през 1980 година, когато, очевидно е бил на 12, е бил за първи път в Украйна и локални деца му разказвали, че тяхната страна е окупирана от москалите, а, в случай че не са били те, руснаците, страната е щяла да се развива като Франция. Фантастът се връща в спомените си като 12-годишен и споделя, че тези деца са били рускоезични с съветски семейства момчета, а бащите им били военни.

И тук се намесва разпалено Антон Кузнезов Красовски:

„ Абе напряко е трябвало да се давят такива в Тисина (река, б. р.), да се давят тези деца, да се давят (показва с ръка по какъв начин хвърля въображаемите деца в реката) би трябвало, напряко в Тисина. Казва, че москалите са ги окупирали, хващаш го и го хвърляш в река с бурно течение. “

„ За тази цел в античната Рус е имало „ розги “ (тънки гъвкави пръчки за бой), работели са по-добре от реката, възпитавали са. “ – пробва се да опонира хуманно националистът-фантаст, само че водещият не се предава:

„ А аз пък бих… те имат там всяко ла.но го назовават, къшички едни такива ужасни, чудовищни, те са оср.ли Карпатите унищожили са ги в действителност, Карпатите са нещо непоносимо. И там всяка къща се споделя „ смерекова хата “ (смърчова, елхова къща). И напряко в тая „ смерекова хата “ – натъпкваш ги и ги изгаряш “. Следва неловка пауза от страна на Сергей Лукяненко.

„ Правителствата, които към момента не са забранили RT, би трябвало да видят този откъс. Това са тези, на чиято страна заставате, в случай че позволите на RT да работи във вашите страни. Агресивно подбудителство към геноцид (ние ще дадем това на съд), нямащо нищо общо със свободата на словото. Забранете RT по света! “ – прикани във връзка на скандалното предаване Дмитро Кулеба.

Meanwhile on Russia`s state-funded RT, director of broadcasting Anton Krasovsky suggests drowning or burning Ukrainian children, makes hideous comments about the rapes by Russian soldiers in Ukraine, says Ukraine should not exist and Ukrainians who resist Russia should be shot.
— Julia Davis (@JuliaDavisNews)
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР