Директорът на РЗИ - Сливен иска да подаде оставка, чака

...
Директорът на РЗИ - Сливен иска да подаде оставка, чака
Коментари Харесай

Директорът на РЗИ-Сливен иска да подаде оставка, чака се решение на Ананиев

Директорът на РЗИ - Сливен желае да подаде оставка, чака се решение на Ананиев. Новината заяви пред Българска национална телевизия кметът на града Стефан Радев.
Оставката на доктор Петя Балулова към този момент е била разяснява на с Радев. Предстоят диалози със здравния министър Кирил Ананиев. " Не уволнена, желае да напусне. Разговаряли сме, само че чакам това да стене, откакто тя беседва с министъра ", сподели той.
Според кмета това е акт, с който доктор Балулова желае да смъкна напрежението от нападките, персонално към нея, а и към РЗИ-Сливен.
" Но отново споделям – здравните управляващи в България свършиха голяма работа и не престават да правят ", уточни той.
В момента 35 души са настанени в инфекциозните отделения на Сливен в  Областната болница " Иван Селимински " и във Военна болница.
Статистиката за региона е: 124 диагностицирани с ковид, 75 са излекуваните досега, като има 10 умряли. 37 са дейните случаи. По думите на Радев сега няма пациенти в тежко положение.
18 са инфектираните медици: " Тестове на медицинските лица се вършат непрестанно, уповавам се да няма повече инфектирани медици ", уточни той.
След двуетапна стерилизация през днешния ден от частната болница " Хаджи Димитър " ще бъдат взети проби и едвам след няколко дни вероятно може да стартира банкет на заболели, добави той.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 8 юни
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР