Директорът на полицията в Бургас старши комисар Калоян Калоянов даде

...
Директорът на полицията в Бургас старши комисар Калоян Калоянов даде
Коментари Харесай

Тръгва ли си обиден на Калин Стоянов старши комисар Калоян Калоянов?

Директорът на полицията в Бургас старши комисар Калоян Калоянов даде къс брифинг минути, откакто се сбогува с сътрудниците си от регионалната дирекция.

„ Аз взех решение да напусна след извършения разговор с управлението на Министерството на вътрешните работи. За страдание в него не бе упомената нито една дума във връзка с резултати, достижения, триумфи и неуспехи. За останалата част – не бих желал да влизам в конкретика “, сподели към този момент някогашният шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас Калоян Калоянов.



Калоян Калоянов бе сбит. Отказа да разяснява дали счита, че в тази ситуация са натежали повече политическите причини. Отбеляза единствено, че благодари на всички, с които е работил през годините.

„ Областна дирекция е доста огромна и като състав, и като размер, и като територия. Тези чиновници заслужават възторженостти за това, което вършат. Успехите не желая да ги разясня, с цел да не звучи като фукане. Дебело желая да подчертая, че това не са мои заслуги, а на сътрудниците от Дирекцията. Преди малко ги събрах, поговорих си с тях. Пожелах на сътрудниците три неща – здраве, сили и доста търпения. Считам, че от трите неща ще им трябват и то по доста “, приключи Калоян Калоянов, цитира Флагман.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР