Директорът на пловдивската полиция старши комисар Атанас Илков назначи проверка

...
Директорът на пловдивската полиция старши комисар Атанас Илков назначи проверка
Коментари Харесай

МВР видя пропуски в разследването на смъртта в парк Лаута

Директорът на пловдивската полиция старши комисар Атанас Илков назначи инспекция за позволени пропуски в дейностите по следствието на смъртоносно простреляния Данаил Божилов в Пловдив. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

На 26 юли сутринта е бил получен сигнал за мъж, който лежи прострелян на алея в парк " Лаута " в Пловдив. Направен е оглед на мястото като е почнало и следствие на случая под наблюдението на прокуратурата.

Божилов е на 43 години от Дупница, живее и работи в Пловдив, притежател е на слънчево студио в регион " Тракия ", има жена и две деца.

Междувременно през днешния ден другари и родственици изпратиха в последния му земен път предприемач. Данаил Божилов беше заровен в Дупница без опело, както повелява канонът на Българската православна черква, когато човек самичък отнеме живота си, съобщи Дарик.

Такава е последната версия за гибелта на Божилов, макар че към момента не са открити револверът, с който се счита, че се е самоубил, нито гилзата на съдбовния патрон.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР