Директорът на Откритото първенство на Австралия по тенис Крейг Тайли

...
Директорът на Откритото първенство на Австралия по тенис Крейг Тайли
Коментари Харесай

Шеф се надява Надал да играе в Мелбърн догодина

Директорът на Откритото състезание на Австралия по тенис Крейг Тайли е убеден, че Рафаел Надал ще бъде на " Мелбърн Парк " през януари, макар че дълготрайните травми на 37-годишния испанец през последните няколко сезони.

Надал е повторен първенец в Мелбърн, само че не е взел участие в формален мач от към 10 месеца и по-късно претърпя интервенция на бедрото. 

" Рафа тренира. Следя го, тъй като той е извънредно значим за нас. Иска да играе, явно възнамерява да бъде тук. Всичко зависи от това по какъв начин се приготвя. Надявам се, че през идващите две седмици да получим съответно удостоверение за това. Сигурен съм, че Рафа ще бъде в Мелбърн, тъй като не желае да пропусне опцията да повтори това, което направи преди няколко години ", съобщи Тайли, представен от международните организации.

Надал завоюва купата в Мелбърн през 2022 година след победа в пет сета и поврат против Даниил Медведев. Испанецът изрази предпочитание да взе участие на " Ролан Гарос " през идващия сезон, както и на олимпийските игри в Париж.

Рафаел Надал има общо 22 шампионски триумфа в шампионатите от " Големия шлем ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР