Директорът на ОД МВР Пазарджик ст.комисар Петко Шотлеков е разпоредил

...
Директорът на ОД МВР Пазарджик ст.комисар Петко Шотлеков е разпоредил
Коментари Харесай

След публикация на TrafficNews: Проверяват полицаите, паркирали на инвалидно място в Пазарджик

Директорът на ОД Министерство на вътрешните работи Пазарджик ст.комисар Петко Шотлеков е разпоредил инспекция по публикациятана TrafficNews за полицейски патрулен автомобил, спрял на място за инвалиди пред строителен хипермаркет в града. Читател на уеб страницата изпрати фотография, на която се вижда патрулката, придруженас текст: " Това, което се вижда на фотографията е постоянно събитие! Патрулките всеобщо употребяват паркоместата за инвалиди ", написа нашият четец.

" По заповед на шефа е почнала инспекция, която ще откри кой е бил лидера на служебния автомобил и повода, заради която той е спрял на мястото за инвалиди. Проверката ще обясни дали той е бил там заради служебна нужда - да вземем за пример региране на сигнал, подаден на тел. 112 или друга причина. Ако се откри, че служителят е в нарушаване, ще му бъде формиран фиш " съобщи представителят на регионалната дирекция Мирослав Стоянов.

" Полицейските чиновници би трябвало да бъдат пример на държание и да съблюдават разпоредбите " безапелационен е сг. комисар Шотлеков.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР