Директорът на ОД МВР – Варна ст. комисар Атанас Михов

...
Директорът на ОД МВР – Варна ст. комисар Атанас Михов
Коментари Харесай

Психолози и полицаи ще обсъждат с ученици във Варна домашното насилие

Директорът на ОД Министерство на вътрешните работи – Варна ст. комисар Атанас Михов беше хазаин на работна среща сред управителни чиновници от Районна прокуратура Варна, шефа на Регионална дирекция „ Социално подкрепяне “ – Варна, началника на Регионален инспекторат по образованието и шефа на Фондация „ SOS – фамилии в риск “ – Варна.

В интернационалния ден за елиминиране на насилието против дамите беше разисквано положителното взаимоотношение сред институциите по проблеми, свързани с домашно принуждение и бяха координирани бъдещи взаимни начинания по линия на общата предварителна защита на неприемливото, само че необятно публикувано обществено събитие, каквото е домашното принуждение.

Всички участници в работната среща показаха мнение, че за казуса би трябвало да се приказва освен на този ден и че би трябвало да бъде привлечено вниманието на цялото общество за ефикасното справяне с него.

С оглед предварителна защита на домашното принуждение е реализирана сделка тематиката за домашното принуждение и отношението към него да се дискутира с възпитаници от горен курс във варненските учебни заведения. В срещите през годината ще се включат адвокати, служители на реда, обществени служащи, психолози и др.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР