Директорът на Областната дирекция на МВР в Ловеч старши комисар

...
Директорът на Областната дирекция на МВР в Ловеч старши комисар
Коментари Харесай

След отстраняването на старши комисар Великов: И в Ловеч ли има местен мини кръг „Нотариуса“?

Директорът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ловеч старши комисар Станислав Великов е отхвърлен от служба със заповед на министъра на вътрешните година след следствие на публицист на „ NOVA “ по сигнал на областен прокурор, че му е оказван напън . Имало данни и за това, че шефът е подслушвал нелегално . Името на старши комисар Великов нашумя около сигналите, че е направил „ чадър “ над заместника си.

По проблема от Софийската градска прокуратура /СГП/ се произнесоха, че съществуват „ пропуски при издаването на достъп до класифицирана информация на Иванов от Държавната комисия по сигурността “ . В своя отбрана Иванов изиска следствие против журналиста , изготвил репортажа за кражбата на ток. Мотивът му – по какъв начин репортерът се е сдобил с документите за проблема, макар че делото и всичко по него е обществено и налично.

Въпреки че съвещанията са спирани няколко пъти, въпросът отново потегля в Районния съд в Ловеч през март . За сходно закононарушение законът планува до 5 години „ затвор “ и до 15 хиляди лв. санкция . След отстраняването на старши комисар Великов,.

Иван Павлов членува в Синдиката на чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Той е очевидец и по делото против Георги Иванов за кражба на електрическа енергия. Павлов твърди, че той и околните му са били унизени през двете години, в които старши комисар Великов е бил отпред на ОДМВР-Ловеч.

От „ NOVA “ настояват, че разполагат с документ от август предходната година , доказващ, че старши комисар Великов е подслушвал нелегално .

Павлов споделя, че из града се разнася мълва , че и в Ловеч има локален мини кръг „ Нотариуса “ . Той бил управляван от мъж, който е в кръга на Иванов и Великов – юристът на зам.-шефа на ОДМВР-Ловеч. Марин Ичев бил и някогашен чиновник на системата. По думите на члена на СФСМВР те си нямат клуб „ SS “, само че са трансформирали в подобен регионалната дирекция.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР