Директорът на Главна дирекция Борба с организираната престъпност гл. комисар

...
Директорът на Главна дирекция Борба с организираната престъпност гл. комисар
Коментари Харесай

Шефът на ГДБОП подаде оставка

Директорът на Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " гл. комисар Иван Спиридонов подаде оставка, откакто по-рано през днешния ден трима чиновници на дирекцията бяха задържани за приемане на подкупи и чадър над дилъри.

Спиридонов поема отговорност за случилото се и отбелязва, че оставката му е честен и логически акт.

" През миналите пет години всички ние работихме интензивно за възобновяване на Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " и построяването на позитивния й образ както измежду българското общество, по този начин и измежду интернационалните сътрудници. Заедно преодоляхме редица провокации, бяхме стимулирани, целеустремени и почитатели, за което приказват постигнатите високи резултати в битката с проведената престъпност. Получихме и редица самопризнания от наши и интернационалните служби и повишихме доверието в институцията ", написа още той.

С последното си послание Спиридонов изрича своята признателност към чиновниците на дирекцията за взаимната работа през тези години. " Вярвам, че всички Вие ще продължите да работите все по този начин безрезервно, с висок професионализъм и възприятие на отговорност за одобряване на престижа на службата ", приключва той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР