Директорът на държавното спортно училище Ген. Владимир Стойчев в София

...
Директорът на държавното спортно училище Ген. Владимир Стойчев в София
Коментари Харесай

Директорът на спортното училище уволнен след 2 проверки не констатирали нарушения

Директорът на държавното спортно учебно заведение Ген. Владимир Стойчев в София е получил заповедта си за уволняване. Борис Борисов – последния международен първенец на България по самбо и ученик на същото школо, повече от две години оглавява школата.

При служебните държавни управления са направени две инспекции на активността му и те завършват с позитивен за ръководството на учебното заведение резултат с отлични отчети и без нито едно установено нарушаване.

Интересно е, че формалният мотив за уволнението е избран като „ липса на професионален опит”, което е в действителност учудващо, като се имат поради всички трофеи и медали от спортната кариера на Борисов и резултатите от активността му като шеф, освен това в най-трудните години на преход на образованието към „ новото нормално” на коронавирусната пандемия.

Освен спортни достижения на възпитаниците, удостоверение са и осъществените европейски и национални планове, включително за енергийна успеваемост на поостарялата постройка по Оперативна програма “Регионално развитие” и за предварителна защита от зависимости на ММС, обезпечаването на личен рейс на учебното заведение и други.

Наталия Каменова
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР