Директорът на Александровска болница също съобщи, че всички лекари са

...
Директорът на Александровска болница също съобщи, че всички лекари са
Коментари Харесай

Шефът на Александровска болница заговори за чували с трупове заради COVID-19

Директорът на Александровска болница също заяви, че всички лекари са мощно обезпокоени от видяното през вчерашния ден по уличите.

"Бог е измежду нас. Няма смисъл да го търсим в църквите. Пише го в Библията. Бог е при нас и не трябва да слагаме под тестване Божията благосклонност и да превърнем дните за празнуване в дни за умиране.

Знаете ли какво е майка да не може да погребе своя наследник. Видях го с очите си. Виждали ли сте, когато поръчвате чували за трупове, да ви кажат, че има единствено 200 броя. Когато подготвяте хладилните камери в болничното заведение, с цел да ги напълните с трупове, да знаете, че има единствено 100 места.

Ходейки хората по улиците сякаш желаят на нас лекарите да ни предадат някаква Божия роля и да решаваме кой да живее. Не желаеме тази корона от тръни. Всяка вечер ни ръкопляскате.

Отправям молба към всички жители на лекарите, сестрите и санитарите - в случай че си останете по къщите, ние в 9 часа ще ви ръкопляскаме. Направете го - да не трансформираме лечебните заведения в морги ", съобщи шефът на Александровска болница Костадин Ангелов.

Шефът на Пирогов проф. Асен Балтов съобщи, че на открито е цялостно с бъдещи пациенти. "След 10 дни ще стартират да идват тежките случаи. При нас има 11 интубирани пациенти и още 31 тежки случаи. Няма пациент, който да е в положително положение и всички идват с влошено дишане и са евентуално за интубация.

Разберете, че в този момент не е моментът да се стои по градинките, да се пие бира и да се веселим. Следващите две седмици ще бъдат сериозни. Не ходете на черква. Църквата е във всеки от нас, в нашата религия.

Всички виждате, че лекуването на този вирус е извънредно мъчно и продължава 14 до 28 дни. Потенциалът, който лекува тези пациенти, не е безконечен. Денонощно се борим за живота на хората, само че дано и хората да се борят за нашия живот. Системата в един миг няма да може да поеме всички нуждаещи се от лекуване. Останете у дома и не позволявайте епидемията да се разраства ", съобщи проф. Асен Балтов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР