Дионтей Уайлдър ще откаже възможността за дългоочаквания сблъсък с Антъни

...
Дионтей Уайлдър ще откаже възможността за дългоочаквания сблъсък с Антъни
Коментари Харесай

Ще има ли най-сетне сблъсък Джошуа-Уайлдър?

Дионтей Уайлдър ще откаже опцията за дълго чакания конфликт с Антъни Джошуа и ще избра реванш с Луис Ортис. Това е мнението на промоутъра на Джошуа Еди Хърн, който отдавна договаря с американеца за съединителен мач за купите в тежка категория.

През уикенда Уайлдър се нуждаеше от по-малко от един рунд, с цел да нокаутира Доминик Бризийл и да резервира своята купа, след което съобщи, че е подготвен да срещне другия първенец Джошуа.

Хърн обаче има по-различна информация, съгласно която Уайлдър е покрай договорка за втори мач с Ортис. През предходната година кубинецът затрудни доста първенеца преди да бъде спрян в 10-ия рунд.

Оттогава той записа три победи над скромни противници, а неотдавна отхвърли да се изправи с Джошуа на 1 юни. Именно Ортис бе вид №1 пред британеца след проваления мач с Джарел Милър, само че договорка нямаше.

Хърн се надяваше да уреди суперсблъсъка сред първенците до края на годината, само че в този момент към този момент няма сходни очаквания. Той обаче е уверен, че точно това би трябвало да бъде идващият дуел и за двамата.

"Мачът на Ей Джей и Уайлдър е най-големият мач в спорта и в случай че всичко мине добре след две седмици (в мача на Джошуа на 1 юни б.р.), тя би трябвало да е идната - без извинения, този конфликт ще промени спорта световно. "

"Това е мач за поколенията и Ей Джей го желае доста. Двама огромни, бързи, рискови и безстрашни международни първенци в тежка категория, които могат да извърнат всичко за един момент - наложително е. "

"Първо дано свършим работата в американския дебют на 1 юни и след това ще изпратим обръщение ", приключи Хърн.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР