Диого Жота вкара първите си голове във Висшата лига срещи

...
Диого Жота вкара първите си голове във Висшата лига срещи
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо посъветвал Жота как да почне да вкарва

Диого Жота вкара първите си голове във Висшата лига срещи Лийдс Юнайтед в понеделник вечерта и разкри, че е получил препоръки от Кристиано Роналдо по какъв начин да спре головата си суша. Жота се разписа в 52-ата минута при триумфа с 6:1 над Лийдс и добави втори гол в 73-ата година. 26-годишният португалецът призна, че е удовлетворен след представянето си на „ Еланд Роуд “ при тежкия сезон за „ алените “.

Жота нямаше гол от една година за своя тим и описа за диалога си с Кристиано в последните дни. „ Това беше една от основните тематики, за които говорихме с него, защото в действителност бях затънал през тази една година. Мисля, че футболът е мъчно да бъде плануван и тези неща се случват, само че могат и бързо да се трансформират “, сподели Жота.

Роналдо е употребявал прилика при него през 2010-а, когато има сериозен проблем с вкарването на голове в националния тим. Периодът, в който тогава Кристиано не съумя да вкара за Португалия, търпя 16 месеца. И той тогава, тъкмо като Жота, вкарва на Мондиала против Северна Корея, когато „ вратите пред головете отново се отварят “.

„ Правим сезон, в който записахме някои доста солидни резултати – 7:0, 9:0. Именно върху тези резултати би трябвало да надградим и да работим върху това “, добави Жота след триумфа с Лийдс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР