Династията на семейство Сайръс не е имала лесни няколко години

...
Династията на семейство Сайръс не е имала лесни няколко години
Коментари Харесай

Вътре в семейство Сайръс като Тиш, обвинена в кражба на съпруг от дъщеря си Ноа

Династията на семейство Сайръс не е имала лесни няколко години в светлината на прожекторите, само че най-новата драма, включваща Тиш Сайръс и най-малката й щерка Ноа, притегля почитатели на оръжие.

Матриархът на фамилията, 56, е упрекнат, че е преследвал настоящия си брачен партньор Доминик Пърсел, 54, до момента в който се твърди, че е имал връзка с певицата Ноа, 24, само че абсурдът акцентира разрушеното семейство, което в миналото е било считани за едно от най-стабилните фамилии в шоубизнеса. Майли, Ноа и Брейсън са от съюза на Тиш и Били Рей, Бранди и брат й Трейс са от предходната връзка на Тиш, до момента в който Били Рей също има наследник, Кристофър Коди Сайръс.

През 2022 година Тиш и някогашният брачен партньор Били Рей Сайръс изумиха почитателите, когато се разделиха дефинитивно след повече от 30 години брак, само че някогашната двойка още веднъж откри любовта малко след формалната си разлъка. Миналата година Тиш се омъжи за артиста Доминик след вихрен разказ, до момента в който хитмейкърът на Achy Breaky Heart Били Рей се ожени за 34-годишната австралийс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР