Динамо Киев победи Лудогорец с 4:1 в контрола в Белек.

...
Динамо Киев победи Лудогорец с 4:1 в контрола в Белек.
Коментари Харесай

Динамо Киев разкри Лудогорец

Динамо Киев победи Лудогорец с 4:1 в контрола в Белек. Украинският гранд изнесе лекция на " орлите " с попадения на Денис Гармаш (12-д), Витиньо (40), Микола Шапаренко (47) и Иля Шкурих (74). Почетно за разградчани се разписа Кирил Десподов (78-д). Наказателният удар бе отсъден за нарушаване на Александър Яцик точно против Футболист №1 на България за 2018 и 2021 година

Снощи българският първенец игра контрола с грузинския гранд Динамо Тбилиси.

В последния ден на трансферния прозорец в Европа първенецът на България взе от британския Лутън хърватския народен вратар Симон Слуга. Той ще се бори за титулярно място с нидерландеца Серджио Падт, откакто другият пазач на Хърватия Кристиан Кахлина бе продаден на американския Шарлът.

" Щастлив съм, че ще продължа кариерата си в Лудогорец, който е клуб с огромни упоритости и чудесно добро име в Европа ", съобщи Слуга. Той е младеж на Жардан Пореч, като е бил още в школите на Ювентус, Верона и Риека.

" Орлите " не съумяха да продадат Доминик Янков на Брест. Французите са извадили оферта за родения в Канада български национал, само че по-късно са предпочели Юсеф Белаили, който като свободен сътрудник им излезе без пари. Алжирският национал пък бе спряган за " орлите ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР