Димитровград. За поредна година Денят на химика в бе отбелязан

...
Димитровград. За поредна година Денят на химика в бе отбелязан
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Представители на „Коалиция за България“ в Деня на химика гостуваха в Димитровградско по покана на „Неохим“ АД

Димитровград. За поредна година Денят на химика в бе маркиран в димитровградското село Черногорово, където по покана на торовия производител „ Неохим “ АД – Димитровград посетители бяха претенденти за евродепутати от „ Коалиция за България “ и представители на управлението на Политическа партия АБВ. Това оповестиха от пресцентъра на „ Коалиция за България “ . Празникът събра стотици заети в първия за България химически цех, открит през 1951 година Сред гостите бяха и лидерът на листата на „ Коалиция за България “ проф. Боян Дуранкев и Ивайло Калфин, член на НБ на Политическа партия АБВ и зам.-председателят на партията Владимир Маринов.
Проф. Дуранкев беседва с управлението на предприятието по сложени от тях въпроси, свързани с оценяването и развиването на химическата промишленост. С представителите на химическия цех професорът очерта хрумвания, които да се внесат за разглеждане от страна на българското държавно управление и да бъдат подложени на полемика в Европарламента.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР