Димитър Йовчев, който прегази и уби на място 11-годишната Ангелина

...
Димитър Йовчев, който прегази и уби на място 11-годишната Ангелина
Коментари Харесай

Скандално в БЛИЦ TV: Пуснаха от ареста шофьора, който уби момиченцето в Първенец

Димитър Йовчев, който прегази и умъртви на място 11-годишната Ангелина в пловдивското село Първенец, през днешния ден бе освободен от ареста. Състав на Окръжен съд Пловдив не почете настояването на прокуратурата мъжът да остане зад решетките. Въпреки доводите на държавното обвиняване, че осъщественото закононарушение е с висока социална заплаха и опцията Йовчев да се укрие е действителна, съдът наложи мярка „ подписка “. На нападките на юриста на обвинения към прокурора, държавното обвиняване отхвърли коментар. Пред БЛИЦ прокурорът съобщи, че в 3-дневен период ще апелира решението на съда.

Припомняме, че преди три дни на замръзнал сектор Йовчев връхлетя с джипа си върху момиченцето и майката, която го водила на учебно заведение. Детето издъхва на място, майката е жива, с тежки контузии. Шофьорът бе набит от разярените родственици на потърпевшите. Тогава те се заканиха, че в случай че лидерът бъде пуснат от ареста, ще го линчуват. Днес съдът одобри, че няма действителна заплаха от укриване или осъществяване на закононарушение. Йовчев е неосъждан, няма престъпни прояви, фамилно и трудово зает е.

Обвиняемият и неговата брачна половинка са останали на местопроизшествието да изчакат служителите на реда, извикани от брачната половинка на Йовчев. В последната си дума Главчев сподели, че съжалява, само че не може да върне времето обратно.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

Оператор: Любомир БАКЪРДЖИЕВ, БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР