Димитър Рачков винаги е мислил предимно за пари и продължава

...
Димитър Рачков винаги е мислил предимно за пари и продължава
Коментари Харесай

Анита е съсипана! Рачков я разби, парите за него са по-важни от нея

Димитър Рачков постоянно е мислил най-вече за пари и продължава да го потвърждава. Ако не беше по този начин, нямаше да тръгне по комерсиалния път на актьорството и да се занимава в шоупрограми, а щеше да стане сериозен артист.

Рачков демонстрира комерсиалната си същина и в персоналния си живот. Той е цялостен с пари, само че това не му пречи да поема още задължения за празниците, на които би трябвало да е с околните си хора.

Актьорът занапред се е подсигурил с затлъстял хонорар за 31 декември. Той ще бъде водещ на новогодишна стратегия в заведение във Велинград. Анита ще го придружи, само че не това е визията й за ужасно посрещане на 2023 година

Всъщност Рачков няма да може да бъде с половинката си тъкмо в среднощ, защото ще би трябвало да разгласи новата година. Това е удар под кръста за русокоската, която желала да го целуне тъкмо в 00:00 ч. на 01.01.2023 година

Водещият по принцип е работохолик, което не се нравело доста на Анита. Тя е още доста млада и желала да обикаля нощните питейни заведения, само че Рачков постоянно бил толкоз изтощен, че нямал сили да купонясва.

Според осведомени разликата във възрастта им стартира да се усеща малко по малко и е повече от ясно, че двамата нямат общо бъдеще. Дори и да имат свое дете, то надали ще ги остави дружно за доста дълго. Просто четвърт век е прекомерно огромна разлика в една любовна връзка и няма по какъв начин да не се усеща.

Източник: България днес
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР