Димитър Рачков ще стане баща през есента, научи сензационно Уикенд

...
Димитър Рачков ще стане баща през есента, научи сензационно Уикенд
Коментари Харесай

Бременната в третия месец Анита се хвали: Чакам дете от Рачков!

Димитър Рачков ще стане татко през есента, научи сензационно „ Уикенд ” от близки на артиста. Официалната половинка на комика – сексбомбата Анита Димитрова, е бременна от него. Според личните самопризнания на русокоската пред нейни приятелки, тя е в третия месец на бременността си. Това значи, че Анита е заченала през ноември, когато стартира втория локдаун в страната.

Красавицата е научила радостната новина малко преди Коледа. Заедно с Рачков, двамата приели като красиво предсказание хубавата вест. Разбрали се да запазят в загадка щастливото идно събитие колкото се може по-дълго. И до момента в който суеверния Митко съблюдава обета за безмълвие, Анита към този момент се е похвалила на няколко свои приятелки , че й следва да бъде майка. Полът на бъдещото бебе към момента не е прочут.

Пред есента стана ясно, че двойката към този момент живее на фамилни начала в първокласна къща в „ Панчарево ” със личен басейн, и дори е сгодена. Тогава хубавицата посочила на приятелките си с горделивост бижуто – хубав златен пръстен с дребен елмаз на „ Алтънбаш ”, който коства над 15 000 лв.. Не е ясно по кое време ще бъде сватбата, само че е допустимо да предхожда появяването на бебето и да е в околните месеци.

Любовта на комика и някогашната плеймейтка се развива много скоростно. Двамата са дружно към този момент година и половина. Както „ Уикенд ” тогава първи разкри, Рачков се е срещнал с русокоската през есента на 2019 година, по време на фотоси за новата ария на братя Аргирови – „ Ние ”. Във видеото към парчето участваха плеяда родни звезди, измежду които Криско, Рафи, Иво Аръков и самия Рачков. В същото видео като статистка се снимала и Анита Димитрова, която съумяла да притегли интереса на шоумена. Дни по-късно двамата излезли на първа среща, а оттогава са неразделни. Анита беше и в публиката на „ Като две капки вода ” предходната година, когато Рачков беше водещ, и поддържаше половинката си, видяха тогава всемирски хроникьори.

„ Откакто е с нея, Митко разцъфна. Пак е радостен и жизнеспособен, цялостен с сила. Анита се оказа идеалната жена за него ”, радват се приятелите му. Именно хубавицата го окуражила да направи „ Забраненото шоу на Рачков ”, което към този момент имаше няколко сполучливи издания пред претъпкани зали в цялата страна.
Припомняме, че Димитър Рачков към този момент има наследник, който е младеж. Момчето носи името на татко си и е от връзката на артиста със сценаристката Христина Апостолова, която сега е половинка на Евтим Милошев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР