Димитър Рачков и Мария Игнатова се събраха отново!Бившата двойка демонстрира

...
Димитър Рачков и Мария Игнатова се събраха отново!Бившата двойка демонстрира
Коментари Харесай

Рачков и Мария се събраха!

Димитър Рачков и Мария Игнатова се събраха още веднъж!


Бившата двойка показва другарски връзки и положително възприятие за комизъм към самата себе си по време на празненството за 20-ия рожден ден на " Господари на ефира ".
Мащабното празненство се организира в нощен клуб в идеалния център на столицата в сряда вечерта, а погледите на мнозина бяха ориентирани тъкмо към Рачков и Мария.
Комикът излезе на сцената, с цел да води и да разчупи ситуацията с няколко смешки, когато изведнъж зад него изскочи Мария. Видимо изплашен, бургазлията си плю в пазвата и попита страхливо: " Идването ти по сюжет ли е? ". " То като с теб бяхме дружно по сюжет, видя какво се случи, тъй че по-добре да не е ", съобщи с необятна усмивка Игнатова.
 Краси Радков и Джуди Халваджиян дружно на сцената Краси Радков и Джуди Халваджиян дружно на сцената  Геро и Румен Угрински се забавляваха със селфита Геро и Румен Угрински се забавляваха със селфита  Мария Илиева, Дарин Ангелов (в средата) и Орлин Павлов блестнаха от тройната среща Мария Илиева, Дарин Ангелов (в средата) и Орлин Павлов блестнаха от тройната среща  Гала и Наско от БТР купонясваха с положително въодушевление Гала и Наско от БТР купонясваха с положително въодушевление  Екипът на Екипът на " Господарите " отпразнува с огромна торта


Секунди по-късно двамата се прегърнаха, Рачков целуна някогашната си другарка по бузата и заведението избухна в бурни овации. Ексдвойката сподели ясно, че са в отлични връзки и предишното е забравено. Не пропуснаха и да се пошегуват един с различен.
" За толкоз години в малкия екран имам единствено един гаф. Рус е! ", съобщи Рачков и погледна Мария.
  Бившата адреналинка Радинела Чушева хубавее до пушещия Рачков Бившата адреналинка Радинела Чушева хубавее до пушещия Рачков  Ергенът Виктор Ергенът Виктор  Адреналинката Жана беше една от най-красивите в заведението Адреналинката Жана беше една от най-красивите в заведението  Игнатова сподели любовта си към Нойзи Игнатова сподели любовта си към Нойзи
" И аз имам единствено един, само че моят е невисок и къдрав ", отговори на собствен ред Игнатова и хвърли шеговит взор.
 
Митко и Мария цяла вечер бяха на една маса, като русокоската беше съпроводена от сегашния си брачен партньор - Ивайло Цветков-Нойзи. Настроението беше на високи обороти, а шегите и положителното въодушевление се придвижиха и на масата, където бяха други известни водещи на " Господарите " - Малин Кръстев, Герасим Георгиев-Геро, Румен Угрински и Ненчо Балабанов.  Яна Маринова и режисьорът Виктор Божинов прекараха време дружно Яна Маринова и режисьорът Виктор Божинов прекараха време дружно  Жената на Краси Радков - Станислава, завоюва вниманието на Етиен Леви Жената на Краси Радков - Станислава, завоюва вниманието на Етиен Леви  Софи Маринова и Руслан Мъйнов в другарски диалог Софи Маринова и Руслан Мъйнов в другарски диалог
На рождения ден присъстваше безусловно каймакът на родния елит. От Софи Маринова, Мария Илиева и Миро, които извършиха музикални поздрави за гостите, през началник Манчев, Жени Калканджиева, Гого Лозанов и Орлин Павлов до " Мис България 2019 " Радинела Чушева (бивша адреналинка в " Господарите " - б.а.), Ергенът от първия сезон на предаването Виктор Стоянов, който цяла вечер беше в компанията на мъже, и Рая Пакова - съблазнителен модел и половинката на волейболиста Николай Пенчев.
 Мария Илиева се освежава с пиво, преди да запее Мария Илиева се освежава с пиво, преди да запее  Жени Калканджиева не спря да се усмихва цяла вечер Жени Калканджиева не спря да се усмихва цяла вечер  Маги Халваджиян се гушна с Тити Папазов Маги Халваджиян се гушна с Тити Папазов


" Тази вечер не участва нито един политик. Никога няма да видите политик на наш ваучър ", съобщи изрично продуцентът на " Господарите " Джуди Халваджиян, който държа дълга тирада и първо благодари на своя брат Маги, който пръв е повярвал в неговата концепция да направи " Господари на ефира " в България.

Зуека смутен от прекъсването на предаването



Един от най-известните водещи на " Господарите " - Васил Василев-Зуека, не участва на рождения ден. Актьорът се включи в купона виртуално посредством авансово записано видео.

" Господари на ефира " стана институция за тези 20 години и направи доста. Всички се съобразяваха с нас. Спирането ми се отрази тежко. Това беше една от аргументите сега да съм в Испания и да не съм при вас. Но не скърбя за нищо ", съобщи прочувствено Зуека.


Краси Радков избрал парите



Краси Радков се включи като водещ в тържеството. Гостите на празненството останаха с необятни усмивки от шегите му.
" Само ти и Виктор Калев не можахте да станете част от нашето семейство ", стартира го Джуди Халваджиян.
" Вие може да празнувате 20 години, само че Слави Трифонов си има клипове и телевизия от доста по-отдавна. Аз бях един от първите водещи на план на Халваджиян, само че след това избрах Слави, тъй като парите са си пари ", съобщи през смях Радков.
" Сакото, с което съм сега, ми е от един различен формат ", пошегува се самичък със себе си Краси, който е водещ на предаването " Един за различен ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР