Димитър Митовски най-накрая се пребори за тв проекта си Ускорение“,

...
Димитър Митовски най-накрая се пребори за тв проекта си Ускорение“,
Коментари Харесай

Помните ли сериала “Под прикритие”? Завръща се отново на екраните, но с една малка подробност…

Димитър Митовски най-сетне се пребори за тв плана си „ Ускорение “, който цели две години стоеше замразен в очакване на зелена светлина за старт. Изглежда обаче, той съвсем по нищо няма да се отличава от предходната кримка, снимана от режисьора – „ Под прикритие “.
Единственото по-особено ще са по-големите искания, по-високия бюджет и това, че няма да се излъчва по Българска национална телевизия, а по Нова тв. Бегъл взор над концепцията на „ Ускорение “ подсказва, че сериалът съвсем безусловно ще повтаря „ Под прикритие “, разяснява secret.bgЩе бъде сниман от същите хора – режисьорите Мартин Макариев, Зоран Петровски и самия Митовски. Очаква се в продукцията ще взе участие дамата на Петровски – Силвия Петкова, която в крими поредицата изпълняваше ролята на секси полицайка.

И до момента в който присъединяване на Петкова към момента е единствено хипотеза, това на Мариан Вълев-Куката вече е публично доказано. Той и Александър Сано-Косъма се трансферират от сериала на Българска национална телевизия непосредствено в този на Нова. Вероятно в него по фамилна линия ще се откри роля и за Луиза Григорова, която пък е жена на другия режисьор – Макариев, написа „ Уикенд “.

Не единствено актьорите и режисьорите ще се повтарят в „ Ускорение “ и „ Под прикритие “. И сценаристите са същите – Теодора Маркова, Георги Иванов и още веднъж Митовски, който очевидно държи да управлява всички звена по веригата на производството. Жанрът също е престъпен екшън. Повтаря се даже едно от местата на фотосите – курорта Свети Влас.

Бъдещето ще покаже дали в продукцията ще се озоват и други обичани за почитателите на кримката на Българска национална телевизия лица като Захари Бахаров, Владо Пенев, Михаил Билалов- Джаро, Кирил Ефремов-Близнака и Ивайло Захариев.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР