Димитър Лозев - първи братовчед на издирваното момиче в Бургас,

...
Димитър Лозев - първи братовчед на издирваното момиче в Бургас,
Коментари Харесай

Ексклузивно! Близък роднина на изчезналото момиче в Бургас разкри пред БЛИЦ какво се случва с Михаела и Метин

Димитър Лозев - първи братовчед на търсеното момиче в Бургас, за което БЛИЦ заяви, разкри нови детайлности към обстановката с 16-годишната тийнейджърка пред медията ни. Момичето се споделя Михаела Кирякова и е в неопределеност от 18-ти август. Вече шести ден близки, родственици и полиция търсят младото момиче, само че до този миг никой няма каквато и да е информация за нея.

Последно Михаела е била забелязана у дома от родителите си, легнала си вечерта, оттова нататък никой не я е виждал, описа Лозев пред БЛИЦ. Сигнал в полицията за изгубването й е подаден от нейната майка.

Към този миг не се знае сигурно дали тя е дружно с приятеля си, който се споделя Метин Шабанов. Тя е оповестена за общодържавно търсене, само че по непотвърдена информация и Метин ще бъде пуснат за търсене, защото и за него липсва информация.

Михаела и Метин се познават от към 2 години.

В съответната вечер, преди десетокласничката да изчезне, не е имало спор сред нея и родителите й. Имало е леко напрежение, само че не е имало индикация да се стигне до тази развръзка, разкри още Лозев.

Близки молят, в случай че някой има информация за двамата неотложно да се обърне към органите на реда.

Михаела Кирякова, Снимка: " Facebook "


Метин Шабанов, Снимка: " Facebook "
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР