Димитър Кузманов ще има честта да даде начало на сблъсъка

...
Димитър Кузманов ще има честта да даде начало на сблъсъка
Коментари Харесай

Програма за България – Южна Африка: Кузманов открива сблъсъка


Димитър Кузманов ще има достойнството да даде начало на конфликта сред България и Южна Африка от Световна група II на Купа Дейвис.

Жребият за мачовете в петък и събота отреди в първия дуел от 13 часа Кузманов да се изправи сщрещу втората ракета на южноафриканците Лейтън Кронйе, който няма позиция в международната класация.

Във втория мач на сингъл в петък един против различен излизат втората ни ракета Александър Лазаров (№332) и единственият представител на гостите с ранкинг на сингъл – Филип Хенинг (№1310).

Мачовете ще се играят на Българския народен тенис център в Борисовата градина като входът е свободен до запълване на потенциала от 900 седящи места на централния корт в БНТЦ. Всички дуели ще бъдат излъчени директно по българската спортна телевизия B1B.BOX.

В събота са останалите три срещи като началото ще бъде в 11 часа. Първи ще бъде дуелът на двойки, за който са декларирани Александър Донски и Пьотр Нестеров против Лейтън Кронйе и достигалия до №7 на двойки Рейвън Клаасен. Следват синглите сред първите ракети Кузманов и Хенинг и сред вторите – Лазаров и Кронйе.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР