Димитър Главчев е жертва на собствения си капацитет, Цвета Караянчева

...
Димитър Главчев е жертва на собствения си капацитет, Цвета Караянчева
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Цвета Караянчева начело на парламента?! Цецка Цачева ще ни се види Айнщайн!

Димитър Главчев е жертва на личния си потенциал, Цвета Караянчева не схваща от законодателство и Цецка Цачева ще ни се види Айнщайн, по този начин водачът на „ Движение 21 “ Татяна Дончева разяснява в предаването „ Тази събота “ по БТВ рокадите на председателското място в Народното събрание.
Подалият оставка ръководител на Народното събрание Димитър Главчев „ е жертва на личния си потенциал. Това е образец за всички „ калинки “, поставени от ГЕРБ по всички вероятни ведомства и институции – хора, които нямат качества за постовете и нямат подготовка “, сподели Дончева.
По думите ѝ Главчев се е „ престарал в чинопочитание на падишаха “, когато е изгонил водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Това е било без никакво съображение и той би трябвало въобще да напусне Народното събрание.
Ако не можеш да съжителстваш с хората с назад мнение, не си за политиката. Така Татяна Дончева разяснява думите на Димитър Главчев, че не може да бъде в една зала с Корнелия Нинова и Антон Кутев и по тази причина обмисля да напусне Народното събрание.
Не съм бранител на Корнелия Нинова, само че тя няма нищо, в което да я упрекнеш. И най-после излезе, че ще отстранят Главчев, тъй като ръководителят на Екологичен потенциал щял да приказва пред празна зала, съобщи възмутено Татяна Дончева.
Политиката е едно безконечно виенско колело. Ако ти не можеш да съжителстваш с хора с назад мнение, ти не си за политиката.
Ниският рейтинг на Народното събрание е тъй като на процедура Народното събрание отсъства. Може част от публицистите да стартират да се разсънват. Парламентът е систематично унижаван от най-влиятелните ни вестници. Какво излъчва Норадното заседание? Някакви кухи изречения.
Запитана какъв съвет би дала на новия ръководител на Народното събрание Цвета Караянчева Дончева отговори, че Караянчева е „ партиен секретар от Кърджали, няма какъв съвет да ѝ даваш, тя не може да се надскочи. Тя беше главната метачка на плювни от страна на ГЕРБ и в този момент, като ръководител на Народното събрание, не може да има различен престиж.
Председателят на Народното събрание би трябвало да бъде уравновесена фигура, която схваща от законодателство – Караянчева там е безусловно боса, няма обикновена подготовка. Дори Фидоска, със странната си тапия по право, имаше някаква визия. Цецка Цачева ще ни се види Айнщайн “.
Марешки е образец за това, което споделя народът: Видяла жабата, че подковават коня и дигнала крайник. Той желае да направи услуга на падишаха. Той е еднодневка в политиката, хитрец. Ще си проживее в Народното събрание и ще рекатипулира най-после.
По мотив тематиката на ГЕРБ за проверка и санкции за приватизацията, тя сподели: Тази работа е заиграване с тежнения на хората, които в безизходицата си се чудят къде да си трансферират омразата. Тази политика е доста неприятна. Виновниците за приватизицята са доста. На нас няма да ни стигнат не пандизите, а хотелите, с цел да затворим там отговорните. Виновно е овчедушието, дебилизма и тъпотата. Сега да ми излиза Марешки и да ми споделя, че щял да стачкува по какъв начин те нарекли дебил?! Ти си от тарикатите. Другите са дебили, че не са взели нищо, заключи тя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР