Димитър Гамишев няма да бъде ръководител на общинската структура на

...
Димитър Гамишев няма да бъде ръководител на общинската структура на
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Димитър Гамишев няма да бъде ръководител на общинската структура на ГЕРБ в Гоце Делчев

Димитър Гамишев няма да бъде началник на общинската конструкция на ГЕРБ в Гоце Делчев. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред публицисти откакто стана ясно, че депутатът Димитър Гамишев е подал оставка.

На въпрос дали Гамишев ще бъде заменен като координатор на ГЕРБ – Гоце Делчев, Цветанов съобщи, че сега тече развой на отчетно-изборни събрания. „ Мога да ви дам цялостна гаранция, че Гамишев няма да бъде началник на общинската конструкция “, съобщи той.

Цветанов изясни, че през днешния ден Димитър Гамишев е подал оставката си като депутат. „ Подадена е оставката е в деловодството. Оттук нататък е технология, с цел да мине за гледане през пленарна зала и да бъде призната “, разяснява ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Той разясни, че още през вчерашния ден е имал опция на беседва с депутата след съвещанието на парламентарна група. „ Днес той също искаше да беседва с мен и сподели, че желае да си подаде оставка “, сподели Цветанов.

Той изясни, че Гамишев е изискал да си подаде оставката, защото не е предполагал какво може да се развихри като отзив. Според него Гамишев е посочил почтена постъпка от морална позиция. Цветанов сподели, че депутатът го е уведомил, че при влизането си в политиката е решил да се освободи от бизнеса си.

„ Тогава е трансферирал компанията си “, уточни Цветанов. По думите му, Гамишев е познавал индивида, на който е трансферирал компанията си, само че не като малоимотен и не е предполагал, че по този метод ще се изтълкува и спекулира в общественото пространство. Цветанов и добави, че от диалога му с Гамишев е станало ясно, че когато е прехвърляна компанията не е имала отговорности.

Цветанов разяснява, че министър председателят Борисов поставя старания да се изяснят всички вероятни обстоятелства по случая „ Скрипал “ и тогава държавното управление да вземе съответното решение.

Той съобщи, че солидарността към Англия е доста ясно изразена на Съвета, на който е участвал министър председателят Борисов. „ От тази позиция министър председателят поставя оптимални старания да могат да се изяснят всички вероятни обстоятелства и тогава държавното управление да вземе съответното решение. България би трябвало да бъде солидарна с евроатлантическите страни, тъй като това е гаранция за нашия разцвет и триумф като отбрана на националния суверенитет “, сподели Цветанов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР