Димитър Димитров остана доволен от показаното от своите футболисти, въпреки

...
Димитър Димитров остана доволен от показаното от своите футболисти, въпреки
Коментари Харесай

Херо: Показахме добри неща срещу Лудогорец, трябва обаче да изчистим някои грешки

Димитър Димитров остана удовлетворен от показаното от своите футболисти, макар провалянето на Спартак Варна с 1:2 от Лудогорец при рестарта на efbet Лига.

„ Съгласен съм, че играхме добре, само че резултатът е неприятен. Създадохме доста положения, а до 15-ата имахме 3 100%-ови положения. Лудогорец има доста бърз преход от отбрана в офанзива и класата им оказа въздействие. След втория гол имаше рухване на настроението при нашите играчи. След като вкарахме, позитивизмът се завърна, ударихме и греда. Имахме късмет да изравним и нямаше да е реалистично да приключим 2:2, само че това е футболът “.

„ Не би трябвало да позволяваме такива наивни неточности, при които станаха головете. Трябва да имаме по-голяма убеденост пред гола, тъй като в случай че бяхме повели, мачът можеше да се развие по различен метод. Това са нещата, на които би трябвало да обърнем внимание. Трудно е да намерим играчи за нашите условия. Трябва да работим повече и да сме съсредоточени да не позволяваме неточности “, продължи Херо.

„ Това е програмата и жребият, който ни се падна. За мен не доближи времето, защото цялостният състав се събра през тази седмица. В конструктивен проект сътворяваме положения против класен тим против Лудогорец. Времето в действителност е доста малко, а в този момент ни следва дерби мач против Хебър. Трябва да създадем всичко допустимо да стиковаме нещата бързо и да бъдем добър тим “, приключи Димитров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР