Димитър Димитров коментира представянето на Берое след рестарта на футбола

...
Димитър Димитров коментира представянето на Берое след рестарта на футбола
Коментари Харесай

Херо: Във втората осмица шансовете ни за бараж за Лига Европа щяха да са много по-големи

Димитър Димитров разяснява представянето на Берое след рестарта на футбола у нас. Ето какво сподели треньорът на старозагорци за " Диема ":

" В последните два мача показахме положително лице и всички го правят оценка. В града ме стопираха доста хора, като даже някои от тях споделиха, че това им се коства по-добре от шампионския тим на Берое.

Трябва да се стремим да сме непрекъснати. Резултатите са в резултат на играта, само че мен ме радва стилът в момчетата. Надявам се, че с тези игри, които демонстрираме, то за в бъдеще да върнем множеството почитатели още веднъж на стадиона.

Стара Загора е футболен град и това е фантазията ми - стадионът да е цялостен.

Не скърбя, че победихме Черно море. В противоположен случай щяхме да бъдем упрекнати, че не играем феърплей. Вътрешно ме е гняв, че скъсяха с 50% мачовете, а нашите шансове също с толкоз понижиха.

Във втората осмица възможностите ни щяха да са доста по-големи за бараж в Лига Европа, само че аз съм един от хората, които се борят за непорочност и феърплей във футбола. Дилема нямаше при мен, желаех да играем и да победим. Вътрешно знаех, че нашите шансове във втората осмица са по-големи.

Ако бяха 10 мача в Топ 6, на фона на капацитета, който имаме, считам, че имахме действителни шансове да се борим за местата в Лига Европа ", сподели Херо. efbet Лига 27 кръг, събота 20 юни  Лудогорец 21:00предстои  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР