Димитър Бербатов се надява един ден да стане мениджър на

...
Димитър Бербатов се надява един ден да стане мениджър на
Коментари Харесай

Бербатов: Основната ми цел е Премиършип! Искам да водя Манчестър Юнайтед

Димитър Бербатов се надява един ден да стане управител на " Манчестър Юнайтед ". 37-годишният нападател към момента не е прекратил публично футболната си кариера, само че в разбор пред уебсайт за спортни залози разкри, че желае да води огромен клуб в Англия.

" Много малко са определените, които стартират непосредствено от огромен клуб – Пеп Гуардиола и Зинедин Зидан го демонстрираха в " Барселона " и " Реал ". Кой знае, може някой ден и аз да съм отпред на " Юнайтед ", сподели Бербатов.

" Бил съм в най-големия клуб в света и знам какъв брой са амбициозни хората в него. Виждам и себе си един ден в тази роля на " Олд Трафорд " - да повеждам отбора от скамейката ".

" Моето сърце остана във Висшата лига. Основната ми цел е да работя в Премиършип, само че не се лимитирам ", добави българският нападател, представен от btv.

Той пожела триумф на новия управител на " алените дяволи " Оле Гунар Солскяер, който ще води отбора до края на сезона след уволнението на Жозе Моуриньо.

" Познавам го, работихме дружно в " Юнайтед ", когато той беше треньор в моя първи сезон. Помогна ми в тренировките, когато работихме върху завършващия ми удар ", сподели Бербатов по адрес на норвежеца.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР