Димитър Бербатов продължава битката си с Борислав Михайлов Преди няколко

...
Димитър Бербатов продължава битката си с Борислав Михайлов Преди няколко
Коментари Харесай

Започна подписката за нов извънреден конгрес на БФС

Димитър Бербатов продължава борбата си с Борислав Михайлов Преди няколко дни е почнала новата подписка за привикване на Извънреден конгрес на БФС, предадоха кореспондентите на NOVSPORT в страната. Екипът на Димитър Бербатов е подхванал тази стъпка с цел да си подсигурява, че най-висшият футболен конгрес ще се организира оттново в скоро време.

Подписката е един от разновидностите за осъществяване на Конгрес до Нова година. Успоредно с това се чака решението на съда, като много евентуално е той да откаже регистриране на резултатите от 12 октомври. Тогава публично бе оповестено, че на Конгреса вземат участие 483 делегати и за победа на първи тур в изборите за президент се изискват мининум 242 гласа. Впоследствие, обаче Борислав Михайлов бе разгласен за определен с 241, тъй като в гласуването взели присъединяване 480 души.

Според данните от форума на 12 октомври 524 клуба имаха право на присъединяване. Към тях се причисляват още 144 нови, признати за пълноправни членове точно тогава. Това на процедура значи, че с цел да се отговори на условието за 1/3 от всички, в подписката за привикване на Извънреден конгрес би трябвало да вземат участие към 225 клуба. Нещо, което е изцяло постижимо за Бербатов и компания...
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР