Димитър Бербатов пристигна на Националния протест срещу управлението на БФС.

...
Димитър Бербатов пристигна на Националния протест срещу управлението на БФС.
Коментари Харесай

Бербатов: Призовах за мирен протест, не одобрявам ексцесиите пред сградата на БФС

Димитър Бербатов дойде на Националния митинг против ръководството на БФС. Избраният за президент на Конгреса на 18 март разгласи, че не толерира и е срещу ексцесиите пред постройката на централата.

" Обещах да дойда и го направих, Трябва да сме солидарни с дребните клубове. Това е главното в тази ситуация, когато си огромен, би трябвало да подкрепяш дребните. Такова обединяване е значимо. Солидарността и клубовете, които бяха погрешно осъдени.

Ако някой ми уточни кои деца са хвърляли по постройката на БФС, ще си поговоря с тях. Не би трябвало да се случва това. Базата не е отговорна за ръководството на БФС.
 На живо: Национален митинг против ръководството на Борислав Михайлов - придвижването е възобновено, Бербатов изиска мирни дейности онлайн
На живо: Национален митинг против ръководството на Борислав Михайлов - придвижването е възобновено, Бербатов изиска мирни дейности

Протестът стартира

Призовах за кротичък митинг. Не търпя сходни прояви. Ние желаеме да сме разнообразни.

Защо би трябвало да се укривам, че съм се срещал с Левски? Те са конкуренция на терена, само че отвън терена би трябвало да се обединим.

Това беше мое обвързване, видяхме се. Говорихме намерено и почтено. Това, което аз желая като цели, им го споделих.

Питайте тях каква е противоположната връзка. Беше почтително и ползотворно. Извън терена може да се откри разговор постоянно ", съобщи Бербатов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР