Димитър Бербатов последва феновете на и заговори за титла след

...
Димитър Бербатов последва феновете на и заговори за титла след
Коментари Харесай

Бербатов: Това може да е годината на Юнайтед, но трябва да играе по-мръсно

Димитър Бербатов последва почитателите на и заприказва за купа след положителното показване на отбора в шампионата. Бившият нападател на " алените дяволи " обаче бе отчаян от загубата от на полуфиналите в Купата на Лигата.

" Те са в отлична позиция във Висшата лига и с мач по-малко, в техните ръце е. Ако продължат по този път, могат да изненадат доста хора. Всичко опира до неизменност, което им липсваше последните две години. Никой не очакваше да са в тази позиция и бих желал да ги видя да се борят за купата, тъй като, съгласно мен, са кандидати дружно с, Сити и, само че единствено в случай че запазят постоянството ", разяснява Бербатов.

" Загубата от Манчестър Сити в Купата на Лигата беше разочароваща. Юнайтед пропусна прелестна опция да играе край. Надявах се да видя край сред Тотнъм и Юнайтед. Представянето на Юнайтед не беше задоволително положително ", показа още рекордьорът по голове за националния тим на България.

‘Man Utd are too nice, they need to be b*stards’ – Berbatov tells Solskjaer’s side how to win trophies
— Goal South Africa (@GoalcomSA)
" Отборът към този момент загуби четири следващи полуфинала, а това е неприятен табиет и би трябвало да спре. Четири пъти подред е прекомерно доста, с цел да бъде съвпадане. Понякога напрежението и огромните упования могат да се отразят на играчите. Спечелването на трофей е огромна стъпка в вярната посока и за жалост те пропуснаха още един късмет.

Понякога тези дербита са значими мачове и не става въпрос за форма, а за това какъв брой го искаш, какъв брой си интелигентен и остроумен. Ако би трябвало играеш мръсно, прави всичко, което е нужно, с цел да спечелиш. Понякога би трябвало да си, както сподели: " Трябва да си гадняр, с цел да печелиш титли ". Не виждам задоволително от това от Юнайтед в тези значими мачове.

Рой Кийн приказва за това, че е шокиран да види играчите да се прегръщат след последното дерби на Манчестър. Съгласен съм с него. Липсва им някой, който да играе мръсно, някой, който да покаже експанзия и да бъде разликата. Понякога Юнайтед са прекомерно меки ", сподели още той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР