Димитър Бербатов направи кратко видео в социалните мрежи, на което

...
Димитър Бербатов направи кратко видео в социалните мрежи, на което
Коментари Харесай

Бербатов обяви кога ще встъпи в длъжност и каква ще е основната му задача в БФС

Димитър Бербатов направи малко видео в обществените мрежи, на което изясни какво следва след изборния конгрес на 18 март, като очерта главните си цели, един път щом встъпи в служба.

„ Като определено ново управление би трябвало първо да бъдем вписани в Търговския указател и тогава към този момент може да стартираме да работим. И първото нещо, което ще се случи – да свикам конгрес. Конгрес, на който всички клубове да могат да упражнят правото си на глас и да изберат кой да ги съставлява “, сподели той пред своите почитатели във Фейсбук.

Бербатов също по този начин отговори на обвиняванията от статуквото, че е „ жаден за власт “, давайки някои любопитни образци.

„ Жаждата за власт е да си мислиш, че си безконечен и макар че никой не те желае, да продължаваш да не искаш да пускаш властта “, сподели рекордьорът по голове за националния тим и заяви, че един от присъстващите делегати е получил опасност по телефона, че детето му ще бъде отписано от избрана футболна академия, в случай че не напусне мероприятието.

Димитър Бербатов разгласи, че ще търси среща със спортния министър Радостин Василев и прикани същото да сторят и от екипа на Борислав Михайлов. Той не изключи опцията да бъде несъмнено служебно управление, което да организира самостоятелен конгрес.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР