Димитър Бербатов, който бе избран за президент на БФС на

...
Димитър Бербатов, който бе избран за президент на БФС на
Коментари Харесай

БФС няма право да взема никакви решения, докато съдът не се произнесе: Бербатов

Димитър Бербатов, който бе определен за президент на БФС на различния конгрес, разяснява глобите, които от футболната централа постановиха на клубовете, които го избраха.

" Докато съдът не се произнесе по отношение на законността на конгреса от 18-и март, БФС няма право да взима каквито и да било решения в тази връзка. Налагането на санкции, без да се подсигурява правото на отбрана на упрекнатите, е в нарушаване на Конституцията на България. Това е сталиниски метод на ръководство ”.

 

" Налагането на разнообразни санкции за едно и също нарушение е очевидна дискриминация. До този миг никой не е виждал решението на ИК за анулация на конгреса на 18-и март. То не съществува и не е изпращано до клубовете. Аз и моят екип ще защитим осъдените клубове и лица с всички вероятни законови средства. Ще подадем нужните тъжби и ще сезираме Министерството на спорта, ФИФА и УЕФА ”.

 

" Междувременно продължаваме всички правосъдни процедури против настоящето управление на БФС. Колкото до писмото от ФИФА и УЕФА - те не вършат констатации и не взимат решения. Писмото им повтаря изказванията на БФС, което не е умозаключение. Нормално е двете организрации да са обезпокоени от кашата, която управлението на БФС забърка, като първо се опита да анулира, а след това и да неодобрява провеждането на легален конгрес на 18-и март. Неслучайно ФИФА и УЕФА желае мнението на Министерството на спорта - то ще е основно за крайното решение на ФИФА и УЕФА ”, сподели Бербатов.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР