Димитър Бербатов коментира постановлението на Софийски градски съд, който отмени

...
Димитър Бербатов коментира постановлението на Софийски градски съд, който отмени
Коментари Харесай

Бербатов: Ако от БФС обжалват, ще докажат, че милеят за постовете си, а не за българския футбол

Димитър Бербатов разяснява постановлението на Софийски градски съд, който анулира всички решения от Конгреса на 12 октомври предходната година.

Бившият нападател изиска оставката на Борислав Михайлов и разгласи, че в случай че от БФС апелират решението, то това ще потвърди, че от централата не милеят за българския футбол, а за постовете си.



Ето какво написа Бербатов:

СЪДЪТ ОТМЕНИ ИЗБОРА НА БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БФС

На 16 юни 2022 година Софийски градски съд ОТМЕНИ всички решения на конгреса на БФС от 12 октомври 2021 година, измежду които ИЗБОРА НА БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БФС.

Според съда БФС не е потвърдил, че 90 от делегатите дават отговор на условията на член 38 от Устава, заради което допускането и присъединяване им в Конгреса ОПОРОЧАВА взетите решения. И всички те следва да бъдат анулирани, защото са взети с присъединяване на лица, които не са имали право да гласоподават на Конгреса.

Докато БФС не спираха да се хвалят с " съвършено проведения " Конгрес, какъвто никой не бил виждал до момента, ние говорихме за тежки пороци при подготовката и провеждането на Конгреса. Оказахме се прави!

 ✅ При този излаз от делото, още повече - след разкритите нови доказателства за съгласуваност със международния картел за манипулиране на футболни мачове - след неоспоримата фотография на Михайлов с Дан Тан (която принуди Михайлов да се крие от обществеността в последните две седмици), както и поради плачевните резултати на националните тимове (които съгласно БФС един път са " толкоз си можем ", а различен път са " подвиг " ), единственият вероятен излаз от рецесията е НЕЗАБАВНО ПРОВЕЖДАНЕ НА ЧЕСТЕН ИЗБОРЕН КОНГРЕС.

Обжалването на правосъдното решение единствено ще покаже, че Михайлов и компания не милеят за богатството на българския футбол, а за постовете си в БФС. Това ще бъде безсмислено удължение на мъката им с предупреден край, което ще бъде пагубно за българския футбол.

Призоваваме Борислав Михайлов и неговия Изпълком, чийто МАНДАТ ИЗТЕЧЕ преди четири месеца, неотложно да си подадат оставките и да свикат избирателен конгрес на БФС.
 Ето за какво съдът анулира решенията на Конгреса, от Лудогорец също забъркани
Ето за какво съдът анулира решенията на Конгреса, от Лудогорец също забъркани

Откриха 90 нередовни делегата

p.s.

Още един път призоваваме Борислав Михайлов да отговори на въпросите, от които се крие:

 ❓ Как се чувствате като първия президент на футболна федерация, членка на ФИФА и УЕФА, документиран на фотография с определяния за необут на черното тото в целия свят Дан Тан? Каква оценка си поставяте за това достижение? При състояние, че преди време си писахте шестица за бистрота и битка с корупцията?

 ❓ Как ще коментирате контракта, подписан броени дни след срещата ви с Дан Тан, който персонално вие подписвате с следена от Дан Тан компания за мача на националния тим на България против Естония (2:2 с четири дузпи), анулиран от ФИФА и публично разгласен за проведен за облага от спортни залагания?

 ❓ Защо след анулирания от ФИФА мач България - Естония, казахте за Footy Media International, че нямате визия кой и какво стои зад нея, в случай че дни по-рано сте били в Сингапур дружно с индивида, изравен зад компанията, с която подписвате, Дан Тан?

 ❓ Защо договорът сред БФС и Footy Media International, подписан от Вас, е прикриван толкоз години?

 ❓ Като герой против манипулирането на мачове, съобщихте ли на ФИФА и УЕФА, че сте били на събиране с определяния за необут на черното тото в света Дан Тан?

 ❓ Как ще коментирате обстоятелството, че документираната на фотографията колекция е определяна като проведена от Дан Тан среща с европейските му сътрудници? И по-конкретно - разкритието на наказания за споразумяване на мачове сингапурец Уилсън Радж Перумал пред прокурори и описаното персонално от него в книгата му: " Същата вечер Дан провежда Новогодишна вечеря с европейските му сътрудници и фамилиите им. Всички те летяха до Сингапур и бяха настанени в Shangri-La Hotel. Минах просто да им кажа " здрасти ". Адмир и Дино беше там с различен член на синдиката, Коста от България... Коста имаше друг, неповторим метод за свързване с тимовете: до момента в който аз се обръщах към играчи, треньори и съдии, той отиваше непосредствено при президент на клуб или ПРЕЗИДЕНТ НА ФУТБОЛНА АСОЦИАЦИЯ "?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР