Димитър Бербатов е подновил отношенията си с красавицата Славена Вътова

...
Димитър Бербатов е подновил отношенията си с красавицата Славена Вътова
Коментари Харесай

Бербатов помага на Славена Вътова 


Димитър Бербатов е възобновил връзките си с хубавицата Славена Вътова и отново се среща епизодично с нея, настояват източници на „ Уикенд ” от светските среди. Двамата имаха къса спекулация преди към 2 години, само че откакто „ Уикенд ” разтръби за нея, Бербо замрази контактите си. Сега обаче футболната легенда и миската отново са си станали доста близки.

Манекенката е в доста комплицирани връзки с мъжа си Юлиян Цолов, който е обвиняем за измами в изключително огромни размери и рискува да влезе в пандиза. Както „ Уикенд ” пръв разкри, Цолов е с повдигнати обвинявания от Прокуратурата за схеми за над 1 милион лв., а 9 излъгани от него шефове на сдружения са дали показания, които да го „ заковат ”. Притиснат до стената, Цолов е ипотекирал фамилния апартамент на ул. „ Оборище ”.

С Юлиян Цолов манекенката е в отворен брак – тя го заряза поради политолога Слави Василев, само че по-късно се върна при него. Сега обаче на хоризонта още веднъж се е появил Димитър Бербатов.

Според мълвата, футболистът е възобновил дискретните си срещи с огнената „ Мис България 2006 ”. Любопитно е, че те са съседи на ул. „ Оборище ”, само че естествено, контактите си употребяват на различен адрес.

„ Митко подаде ръка на Славена, която около проблемите на мъжа си закъса финансово. Именно той сега я устоя и й оказва помощ да оцелява ”, разкриват източници на „ Уикенд ”. Ако се има вяра на мълвата, Вътова даже получавала месечна сума от 10 000 лв. от благородния футболист, който другояче не се слави с несъразмерна благотворителност. С парите Вътова гледа и децата, и закъсалия си брачен партньор, който е със запорирани сметки.

Междувременно 34-годишната Славена е залитнала по корекциите и не стопира да тунингова лицето си. Тя непрекъснато върви на всевъзможни процедури, поставя си ботокс и филъри, които й докараха подпухна тип. Красавицата се осмели да разгласява няколко фотоса без грим и стресна почитателите си в обществената мрежа. Тя е подпухнала като поничка, а е едвам на 34 години. Феновете й я разкритикуваха, че вместо да се подмлади, се загрозява с непрекъснатите корекции по лицето си.

Иначе публично миската към момента е дружно с мъжа си Юлиян Цолов. Репортер на „ Уикенд “ засече двойката, която беше дружно с двете си дъщери и видимо изглеждаха като щастливо семейство.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР