Димитър Бербатов е подал документи, за да бъде вписан като

...
Димитър Бербатов е подал документи, за да бъде вписан като
Коментари Харесай

Бербатов поиска да бъде вписан като президент на БФС

Димитър Бербатов е подал документи, с цел да бъде вписан като новия президент на Българския футболен съюз в Агенцията по вписванията. Нужните документи са входирани във вторник късно вечерта в електронната система на Търговския указател.

В заявката се желае Бербатов да бъде вписан като президент на БФС на мястото на Борислав Михайлов, както и 15-те определени членове на Изпълнителния комитет по време на конгреса, който Бербатов и екипът му организираха на 18 март в НДК. Към заявката в Търговския указател са приложени голям брой документи, в това число протокол от конгреса на 18 март, заявления на всички членове на Изпълкома, че не са осъждани и не са членове на политически партии, протокол за привикване на общо заседание и доказателства за съблюдаване на плануваните в устава ред и периоди, лист на присъствалите на конгреса и други.

На конгреса на Бербатов на 18 март 76 делегати си избраха Изпълком на организацията: Димитър Бербатов (в ролята на нов президент), Стилиян Петров, Мартин Петров, Петър Величков, Борис Станков, Бойко Величков, Михаил Мадански, Петър Иванов, Дарин Маджаров, Ясна Ставрева, Милен Русев, Бисер Цолов, Светослав Петров, Георги Попов и Николай Жейнов.

Настоящето управление на БФС отхвърля валидността на извършения на 18 март конгрес и най-вероятно ще апелира пред съда настояването на Бербатов. Към момента заявката на Бербатов се обработва от системата на Търговския указател.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР