Диляна Попова никога не е използвала скандала като средство за

...
Диляна Попова никога не е използвала скандала като средство за
Коментари Харесай

Нагорещиха мрежата: Диляна Попова се щракна в любовна целувка с друга жена

Диляна Попова в никакъв случай не е употребила абсурда като средство за привличане на внимание, само че е реалност, че знае по какъв начин да поддържа интереса към себе си. При това по доста парещ метод. 

След раздялата си с Асен Блатечки, красивата моделка не споделя никаква информация, обвързвана с любовния ѝ живот, обществено. Дали има мъж до себе си сега, бихме могли единствено да гадаем, а в същото време Диляна си играе доста ловко с подсъзнанието на мъжката част от почитателите си. 

 диляна попова

Преди броени часове Попова разгласява няколко сторита с Десислава Тричкова, която беше участник във " Фермата ", освен това фрагментите наподобяват в действителност горещо. От тях излиза наяве, че Диляна и другата красавица имат повече от другарски връзки, а на един от тях се вижда по какъв начин двете се целуват по устата. Към фотографията Попова е написала " любовна история ", като евентуално това е просто задявка, която би трябвало да подхрани интереса на всичките си почитатели. 

 диляна попова

На идващите сторита се вижда по какъв начин двете хубавици се прегръщат и даже си почиват в едно легло по бански. Признаваме, че несъмнено ги бива в събуждането на мъжките мечти. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР