Диляна Попова и Асен Блатечки отново са заедно. Двамата заминаха

...
Диляна Попова и Асен Блатечки отново са заедно. Двамата заминаха
Коментари Харесай

Асен Блатечки и Диляна Попова отново заедно

Диляна Попова и Асен Блатечки още веднъж са дружно. Двамата отпътуваха за Виена дружно със сина си Борил, който преди два дни беше рожденик.

С тях е и сестрата на актрисата – гримьорката Елиза, и нейната щерка. Актьорът и моделката прекараха няколко дни като същинско семейство. Забавляваха се на разнообразни атракции и обиколиха забележителностите в европейската столица. Диляна и Асен не разясняват дали събирането е единствено за пътуването им, или са решили да дадат нов късмет на връзката си. Феновете им незабавно се зарадваха и разясниха, че са същинско семейство, написа HotNews.bg
                             

Любовната история на двамата е като същински разказ, а Блатечки и Диляна се събират и разделят съвсем всяка година. От известно време насам обаче моделката има сериозна връзка с прочут предприемач. Двамата не се крият и могат да бъдат видяни цяло лято на родното Черноморие. Дори се появиха клюки, че скрито са сключили брак, само че Попова отхвърли. Заради това близки до моделката считат за малко евентуално още веднъж да се върне при Асен. Но въпреки всичко Блатечки си остава огромната обич на Диляна и не е изключено поради сина им да си дадат следващ късмет.

Любовната история стартира още по времето на фотосите на сериала " Стъклен дом ". След появили се клюки за романс на снимачната площадка се наложи двамата да излязат с публично опровергаване, че са просто сътрудници и нямат връзки. Не прикриха дълго връзката си и малко по-късно Диляна забременя. Блатечки остави жена си Катерина Горанова и общата им щерка, с цел да заживее с новото си семейство. Това не се трансформира в щастливия край, а единствено началото на голям брой събирания и раздели.

 
                             

Преди време Асен разяснява, че няма жена до себе си. " С Диляна сме се разделяли най-малко 2-3 пъти, само че в този момент не сме дружно ", сбито изясни тогава обстановката артистът и добави: " Постоянно виждам децата, няма по какъв начин да е другояче. Дъщеря ми учи архитектура в Лондон, само че когато е в България, всеки ден сме дружно. Със сина ми също се виждам непрестанно ". Дори и след всички раздели актьорите в никакъв случай не са споделили неприятна дума един за различен. Предпочитат да не разясняват връзките си и да поделят грижата за Борил, който е възпитаник в Музикалното учебно заведение.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР