Дигиталните продажби на канадската група Никълбек скочиха с колосалните 569%,

...
Дигиталните продажби на канадската група Никълбек скочиха с колосалните 569%,
Коментари Харесай

Продажбите на Никълбек скочиха с 569%, след като Тръмп сподели колаж от тяхна песен

Дигиталните продажби на канадската група Никълбек скочиха с колосалните 569%, откакто американският президент Доналд Тръмп показа колаж, обвързван с тяхната ария Photograph, сочат данни на музикалната ранглиста “Билборд”.

Рок групата Никълбек са най-добре познати с обстоятелството, че от години техни песни и фотоси се употребяват като смехории онлайн. Много консуматори в обществените мрежи дефинират музиката на групата като една от най-еднообразните в историята. Сега, обаче, американският президен наподобява им е направил услуга.

В началото на месеца Доналд Тръмп показа колаж с миг от песента Photograph, в който вокалистът на групата Чад Крюгер демонстрира фотография към феновете. На мястото на истинската фотография е инсталирана снимка на претендента за президент Джо Байдън, неговия наследник и украинския предприемач Девън Арчър. Към колажа Тръмп е добавил и извадка от текста, която на български гласи “Вижте тази снимка” (Look at this photograph).

Снимка: Screenshot / Nickelback

Видеото бързо беше свалено от “Туитър” поради нарушение на авторските права на “Уорнър мюзик груп”, само че онлайн към момента могат да бъдат открити скрийншоти на истинската обява.

Непосредствено след шерването на фотографията цифровите продажби на Photograph на Никълбек скочиха с големите 569%. Според данните на “Билборд” това значи към 1000 сваляния за една седмица.

Макар песента към момента да се употребява основно за смехории в интернет, през 2006 година Photograph за малко се изкачи до втора позиция в класациите на “Билборд” и се трансформира в същински шлагер.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР